به طور کلی منظور ما از سیستم های تحت وب چیست؟
یعنی شما میتوانید کلیه برنامه ها و نرم افزارهای حسابداری و ویندوزی خود را (شامل نرم افزار های مالی، اداری،بیمارستانی، اتوماسیون اداری و…) به نسخه قابل استفاده بر روی بستر وب با مرورگرهای مختلف تبدیل نمایید، وبتوانید از آنها به صورت تحت وب و آنلاین در هر زمان و در هرکجا استفاده نمایید.

منظور از هلو تحت وب چیست؟

حالا نرم افزار حسابداری هلو تحت وب رو به طور خلاصه و به زبان ساده و عامیانه براتون توضیح میدیم:

اگر شما از نرم افزار حسابداری هلو تحت ویندوز که روی سیستم کامپیوتری یا لپ تاپ شما نصب شده استفاده می کنید و نیاز دارید که در هر زمان از شبانه روز و در هر کجای دنیا که هستید به نرم افزار حسابداری و اطلاعاتتون دسترسی داشته باشید میتونید از نسخه تحت وب هلو استفاده بکنید ، بدون اینکه حتی نیاز به نصب داشته باشید.یعنی با استفاده از این قابلیت عالی و شگفت انگیز شما میتونید به راحتی و به سرعت از طریق بستر اینترنت و با مرورگرهای مختلفی که در دسترس دارین ،تنها از طریق وارد کردن IP مورد نظرتون در مرورگر نرم افزار حسابداری خودتون رو روی هرسیستم دلخواهی از جمله گوشی موبایل و تب لت اجرا کنید و بتونید ثبت اطلاعات و اسنادتون رو انجام بدین و یا گزارش های دلخواهتون رو تهیه کنید.

حالابازهم به بیان ساده تر براتون توضیح میدیم که چه کسانی و چگونه میتوانند از نرم افزار حسابداری تحت وب هلو استفاده کنند و چه فایده ای برای مشاغل گوناگون داره؟
  1. مثلا مدیران و صاحبان سرمایه که یک شعبه مرکزی دارند و میخواهند که بین شعبه ی مرکزی ، کارخانه ، دفتر فروش ، انبار ، توزیع کننده کل، توزیع کننده جزء و فروشگاه های خودشون ارتباط برقرار کنند و اونها را به صورت یکپارچه از مکان های مختلف مدیریت کنند.

قابلیت های تحت وب کردن:
•امکان ایجاد شعبه به هر تعداد
•امکان کنترل و نظارت دقیق بر شعب زیرمجموعه
•امکان تبادل اطلاعات بین شعب
•نمایش کوچکترین اختلاف حسابی بین شعب
•امکان اطلاع رسانی در تغییر قیمت کالا یا خدمات به تمام شعب
•امکان ارسال اسناد و فاکتورها به صورت اتوماتیک بین شعب

۲- مثلا برای شرکت های تولید کننده بزرگ که شعبات مختلفی در سطح کشور دارند و میخواهند که بین سیستم فروش و حسابداری شعبات مختلف مثلا شعبه تهران، شیراز ، مشهد و… ارتباط برقرار کنند.

۳- مثلا برای مواردی که بین انبار ، حسابداری کارخانه و شعبات از دفتر مرکزی فاصله و مسافت زیادی وجود داشته باشه که از طریق کابل کشی و سیستم های وایرلس امکان برقراری شبکه داخلی وجود نداشته باشه چاره ای جز استفاده از چند نرم افزار و ادغام گزارشات آنها( روشی زمانگیر با هزینه بالا و درصد خطای بالا) یا خرید نرم افزار های تحت وب وجود ندارد.که در روش دوم یعنی استفاده از سیستم تحت وب و دورکاری می توان از نرم افزارهای هلو در بخش های مختلف مجموعه کاری خود مانند حسابداری، مدیریت، انبار ، سالن تولید ، تمامی شعبات و … استفاده نمود.

نرم افزار حسابداری هلو تحت وب

نرم افزار حسابداری هلو تحت وب

4-حسابداران، حسابرسان و مدیران مالی که کار مالی و حسابداری چندین موسسه ، فروشگاه یا شرکت رو برعهده دارند و فرصت کافی برای حضور دائمی در مجموعه را ندارند.، میتوانند از راه دور و از طریق دورکاری فعالیت های خود را انجام دهند.

۵- مدیرانی که شعبات مختلفی دارند و فرصت بازدید روزانه و گزارش گیری از حساب و کتاب ها و میزان فروش و…. را ندارند.

۶- در سیستم های فروش ویزیتوری و بازاریابی برای مطلع شدن ویزیتور یا بازاریاب از موجودی واقعی و فعلی انبار به صورت آنلاین برای ارسال و ثبت سفارش خریدو فروش در سیستم مرکزی فروش و ارائه فاکتور به صورت آنی.

۷- در سیستم های سفارش گیری رستوران ها ، برای ثبت سفارش غذای مشتریان توسط گارسون از طریق تب لت در سیستم آشپزخانه و یا صندوق ونیز صدور فیش به صورت آنی.

8- برای استفاده کلیه افرادی که به امنیت سیستم اهمیت میدهند و تقاضا دارند ثبت اطلاعات در سیستم سرور مرکزی انجام شود و تمایل ندارند سایر کاربران به سیستم سرور و اطلاعات دسترسی داشته باشند .

۹- مناسب کلیه افرادی که به دلایل گوناگون به سیستم سرور مرکزی دسترسی ندارند و باید از طریق دورکاری و بااستفاده از سیتم تحت وب ثبت ها و گزارشات خود را انجام دهند.

۱۰- کسانی که تمایل دارند که در هر ساعت از شبانه روز و در هرکجای دنیا بتوانند به سیستم مالی خود دسترسی داشته باشند.

برخی از مهمترین مزیت های نرم افزار حسابداری هلو تحت وب :

۱- میتوان کلیه اطلاعات را فقط در سرور مرکزی ذخیره کرد به گونه ای که سایر کاربران به آن دسترسی نداشته باشند.
۲- میتوان از یک نرم افزار به صورت یکپارچه برای کلیه شعبات، انبار، کارخانه و … استفاده نمود.
۳- مدیریت متمرکز تمامی شعبات کسب و کار شما به صورت آنلاین(صاحبان مشاغل گوناگون)
۴ – میتوان برای سهولت در گزارشگیری و کنترل کاربران اطلاعات را در یک بانک اطلاعاتی واحد تجمیع نمود.
۵- عدم نیاز به خرید تجهیزات سخت افزاری و سروربرای تعداد کاربران محدود
۶- امکان ذخیره سازی اطلاعات توسط سرور بصورت خودکار در زمان قطع ارتباط با سرور مانند قطع شدن اینترنت، قطع برق و ادامه کار پس از اتصال مجدد کاربر
۷- میتوان به نرم افزارحسابداری از هر کجای دنیای و در هر زمان از شبانه روز متصل شد.
۸- میتوان به استفاده از سرعت بالای سرور توسط کاربران سیستم نیز اشاره کرد.
۹- امکان ایجاد سطوح دسترسی برای کاربران به صلاح دید مدیر سیستم
۱۰- هزینه بسیار اندک جهت راه اندازی اولیه و پشتیبانی مستمر به صورت سالانه
۱۱- امکان اتصال پرینتر و بارکد خوان به سیستم هر کاربر بصورت کاملاً مجزا
۱۲- امکان ایجاد کاربر جدید در سرور در کمترین زمان ممکن
۱۳- امنیت اطلاعات: در این روش از بالاترین پروتکل امنیتی تحت وب ( SSL ) که در حال حاضر قویترین نوع لایه امنیتی وب در دنیا می باشد استفاده می گردد.

5/5 - (1 امتیاز)